Erbaa Anaokulu

Vizyon: Vizyonuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programımız ve bilimsel bilgiye dayalı, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, eğitimin merkezinde öğrencinin olduğu eğitim anlayışı ile ilçemizde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedeflerimiz; Öğrencinin öğrenmede etkin, seçici ve karar verici; öğretmenin ise teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, Öğrencinin ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, Okul çalışanlarının yüksek motivasyonla çalıştığı ve bu motivasyonun getirdiği olumlu özellikleri çocuklara yansıttığı, Çalışanlarının, öğrencilerinin, velilerinin ve okul çevresindeki destekçilerinin okulumuzun bir ferdi olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, Öğrencilerin aydınlanacağı eğitim hayatının ilk kıvılcımı olan, İlçemizde bulunan tüm anne ve babaların çocuklarını, sunduğumuz eğitim kalitesi ve günlük daha uzun süreli eğitim ile tercih ettikleri okul olmaktır.

Misyon: Okulumuz öğrencileri, kendi yaş grupları ile bilgiyi ezbere dayalı olarak değil; araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar; öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, dilimiz Türkçeyi doğru ve güzel kullanan, ilkokula en hazır olacak şekilde ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Edindiğimiz misyon ile başta bulunduğu bölgede ve ilçemiz genelinde çalışan ebeveyn ihtiyaçlarını karşılamak için okul eğitim faaliyetlerini, okul öncesi eğitim ve çocuk kulübü etkinliklerini birbiriyle harmanlayıp böylece günlük eğitim süresini tüm güne yayarak çocuğun alacağı okul öncesi eğitimin kalitesini daha yüksek, aldığı eğitimin de kalıcı olmasını sağlamaktadır. Okulumuz kadın istihdamının artmasında rol almak için, 3-4-5 yaş öğrencilerine güvenli bir eğitim yuvası misyonuyla çalışan veya çalışmak isteyen annelerin çocukları üzerindeki soru işaretlerini kaldırır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu : 07.30 / 12.30 Öğle Grubu : 13.30 / 18.30 Tam Gün : 07.30 / 18.30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza ulaşım ilçe merkezi stadyum kavşağından geçen şehir içi minibüsleri ile de sağlanmaktadır.

Telefon - 0356 502 75 00

WEB - https://erbaaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kelkit OSB Mah. Beylik Bükü Cad. Düden Sk. No24 Erbaa/TOKAT

Öğretim Şekli :ikili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Erbaa Organize Sanayi Bölgesi içerisindedir.

Adres - Kelkit OSB Mah. Beylik Bükü Cad. Düden Sk. No24 Erbaa/TOKAT

Ulaşım Özel araçlarla veya merkez stadyum kavşağından geçen şehir içi minibüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 84 km, ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.