Bekir Bedrettin BORA - Okul Müdürü

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde doğdu. İlkokulu Muğla-Yatağan Bozarmut İlkokulunda, ortaokulu Muğla-Yatağan TEK Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda, liseyi Yatağan Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimi Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde bitirdi.

İlk öğretmenlik heyacanını 2007 yılında Muğla-Fethiye Çiftlik Ali Rıza Köse İlköğretim Okulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak ücretli öğretmenlik yaparak yaşadı. 2008 yılında Aydın-Didim Özel Çağrı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Okul Öncesi Öğretmeni olarak göreve başladı. 2010 Ocak ayında Hatay/Kırıkhan´da vatani görevimi tamamladı. 2010 Şubat ayında Erbaa Karaağaç İlköğretim Okuluna Okul Öncesi Öğretmeni olarak atandı. 2014-2016 yılları arasında Erbaa Akça İlkokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptı. 2016 Eylül ayında Erbaa Ali Rıza Önder Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2016 Ekim ayında Erbaa Yuvam Anaokuluna Müdür vekili olarak görevlendirildi. 2017-2023 yılları arasında tekrar Erbaa Ali Rıza Önder Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2023 Ekim ayında okulumuza Okul Müdürü olarak atandı ve halen görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.